Compartir

Diumenge, 30 de juliol, el pavelló de Govern ha acollit els partits de final i la lluita pel bronze del FIBA U16 European Championship divisió. Andorra no ha pogut emportar-se el bronze malgrat lluitar tots els quarts per no deixar que Azerbaidjan s'escapés en el marcador.

Els nois de Xavi Luque han fet un excel·lent 3r quart, però en el final i decisiu, han acusat el cansament d'una setmana de competició a alt nivell, amb un combinat amb moltes noves incorporacions. El partit ha finalitzat 75-55.

VALORACIONS
El seleccionador nacional U16, Xavi Luque valorava molt positivament la remuntada de l'equip en la represa del descans, “tornant a ser el combinat que s'havia vist durant la setmana, amb intensitat i ganes. Acabem amb el cap ben alt, amb la sensació d'haver-ho intentat. Molt orgullós dels jugadors, de la preparació i de la feina feta.”

ARMÈNIA GUANYA LA FINAL
Armènia s'ha imposat a Gibraltar 88 a 70. Ambdós equips han mostrat un gran nivell, però Armènia ha anat sempre per davant, arribant a la mitja part amb un marcador de 50 a 33.