Compartir

MoraBanc Digital ha fet pública una nova actualització de la seva app i banca en línia amb millores que faran més àgil l'operativa dels seus clients. A partir d'ara, tots els usuaris tindran accés a funcionalitats de configuració i de gestió bàsica que permeten que accions com el bloqueig de targeta o la configuració d'un àlies d'usuari puguin fer-se simplement amb la contrasenya de l'usuari. També se simplifiquen gestions com recuperar el PIN de les targetes i configurar les preguntes de seguretat del perfil. A més, en el cas de la banca en línia, també permet habilitar la navegació entre diferents contractes.

L'app de MoraBanc ha introduït també una millora que facilita les gestions dels usuaris d'empreses. A partir d'ara, els titulars o apoderats d'una empresa poden signar les operacions de cobrament i pagament de remeses des de l'aplicació mòbil, així com eliminar-les o consultar-ne els detalls abans de signar-les. 
  
Aquesta actualització és un pas més de MoraBanc Digital, un projecte cabdal dins del pla estratègic i de transformació del banc que, des de la seva estrena a finals del 2016, ha introduït novetats i millores de manera continuada, com ara el llançament el mes de juny passat de la plataforma d'inversió més completa del mercat andorrà.