Quantcast

Luis Fonsi actua a Vigo coincidint amb el Dia de Galícia, Gira "a poc a poc TOUR"

Virvi Fraga, és productor, càmera i realitzador de televisió i creador de gran quantitat de videoclips musicals, opina que el Dia de Galícia i el seu patró Santiago Apòstol serà la millor ocasió per gaudir de la "moguda de Vigo" i del directe de Luis Fonsi; l'artista internacional actualment arrasa amb el seu últim single al costat de Daddy Yankee, 'A poc a poc', una cançó que ja compta amb més de 442 milions de visualitzacions a la plataforma "YouTube". Sent, segurament, la cançó de l'estiu.

El concert tindrà lloc al IFEVI, amb capacitat per a 10.000 persones, fins al moment s'han venut unes 7.000 entrades, i pot adquirir entrades a la plataforma Ticketea.com ia taquilla des de les 19 hores d'avui dia 25. els preus varien entre els 23 a General, 50 Premium i els 100 euros Zona VIP.

Hi podran assistir menors de 16 anys, tot i que han d'acudir acompanyats d'un adult.

Liven Céspedes i Jani González s'encarreguen de la comunicació, publicitat i producció d'aquest concert, així com s'han encarregat d'altres grans artistes com: Marc Anthony, Pablo Milanés, Pancho Céspedes i un llarg etc .

Comentarios de Facebook