jueves, 24 septiembre 2020 20:31

Més de 120.000 euros per unificar els suports de les rotondes per anunciar esdeveniments

L'empresa Progec serà l'encarregada de dur a terme el projecte d'unificació del disseny de la senyalització de les rotondes per anunciar esdeveniments. Aquesta setmana el Govern ha adjudicat els treballs per un import de 122.266 euros i les tasques s'allargaran durant deu setmanes.

El material previst per a la fabricació dels suports és l'acer inoxidable, per tal que perdurin en el temps i es limiti el manteniment. S'ha previst també la il·luminació dels cartells mitjançant un projector superficial, en base al projecte executiu redactat per l'arquitecte Miquel Mercè, guanyador del primer premi del concurs d'idees convocat per aquest projecte.  

En una primera fase, se situaran els nous suports en un total de nou punts rodons repartits estratègicament per les carreteres del país: la rotonda de Riverola i la d'Aixovall a Sant Julià de Lòria, la de Casadet i del Km0 a Andorra la Vella, la rotonda de la CG2 amb l'avinguda François Mitterrand d'Encamp, la rotonda de l'entrada de Canillo, la rotonda del Pas de la Casa, la d'Anyós i la d'Ordino.