Compartir

The Pretenders va oferir un concert a l'escenari natural de l'auditori del parc Castrelos a Vigo, on va conquistar als milers d'assistents que van gaudir amb la veu del seu líder , Chrisssie Hynde i la seva banda. Un vibrant concert per obrir el Festival Illas Cíes, que neix com una acció de promoció per part del Concello de Vigo per impulsar la candidatura de les Illas Cíes com a Patrimoni de la Humanitat de la Unesco. La captivadora Chrissie Hynde, va demostrar que el rock de The Pretenders segueix sonant molt potent, davant seguidors i no seguidors que ahir van gaudir d'aquesta veterana banda dels 80's.

les 5.000 entrades de pagament es van vendre pràcticament totes ia les grades de l'auditori del parc de Castrelos estava completament plena de públic de totes les edats. Alguns dels assistents, nostàlgics de l'estil musical de The Pretenders i d'altres bandes de la "new wave" de la dècada dels vuitanta, totes elles inspirades en el "punk". .

Chrissie Hynde, al sortir a l'escenari de Castrelos, va sorprendre a tots i va provocar una gran ovació del públic allà present. La cantant va començar cantant "Alone", tema que dóna nom al seu nou disc.

L'espectacle va ser una evocació d'aquells grans temes de The Prentenders, com" Brass in pocket ", " Message of love ", " Back On The Chain Gang "o " Do not get me wrong ".

la nit va arribar a ser perfecta quan l'artista cant" I'll stand by you ". El tema clàssic de The Pretenders que tots esperaven, va omplir d'emoció als assistents, alhora que corejaven: "I'll stand by you, will not let nobody hurt you, I'll stand by you".

El Festival no va poder començar millor, The Pretenders han portat a les Illas Cíes a un univers estel·lar Patrimoni de Vigatans i viguesas.