Quantcast

El Govern continua la promoció dels museus del país

'Un estiu de museus': aquest és el títol de la mostra que s'ha inaugurat aquest divendres al matí, a la plata baixa de l'illa Carlemany i que té per objectiu la promoció museística del país als turistes que s'apleguin a una de les parts més concorregudes del Principat. D'aquesta manera, els visitants que s'apropin al centre comercial tindran l'oportunitat de veure diferents elements simbòlics de fins a vuit museus del país, com ara Meritxell, la Casa de la Vall, el museu Casa d'Areny-Plandolit, el museu nacional de l'Automòbil, el museu Casa Rull, la Farga Rossell, el museu Postal i el Centre d'Interpretació Andorra Romànica.

Tots ells formen part de l'exposició, que també inclou un petit document sota de cada vitrina, per tal de donar a conèixer una mica més els diferents elements i singularitats de cada espai. La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, ha estat l'encarregada d'inaugurar l'exposició, just un dia després que és presentes la botiga dels Museus Nacionals, a la Casa d'Areny-Plandolit.

En aquest sentit, Gelabert ha remarcat que aquesta és una acció més del departament de Cultura, per tal de promocionar els diferents indrets del Principat. La titular de Cultura ha explicat que “hem volgut escenificar que hi ha museus repartits per tot el territori”, ja que en moltes ocasions “els turistes van als museus perquè te'ls trobes”, ha indicat Gelabert. L'exposició s'allargarà fins al 12 de setembre.

Comentarios de Facebook