Compartir

Com cada divendres, us informem d i les estrenes més destacats del cap de setmana , que ve marcat en el calendari en vermell per l'estrena de Dunkerke , superproducció de la qual asseguren és la millor pel·lícula bèl·lica mai realitzada .

Batalles èpiques, taurons famolencs, ciència ficció d'altura i 'bailaoras', són alguns dels continguts dels principals estrenes del cap de setmana.

Dunkerke

Per fi arriba a les nostres pantalles el esdeveniment cinematogràfic de l'any , < strong> Dunkerke de Christopher Nolan ( Trilogia del Cavaller Fosc ).

El director britànic s'embarca en una nova megaproducció (no sap fer pel·lícules senzilles) ambientada a la II Guerra Mundial.

Dunkerke explica la història de l'Operació Dinamo , que narra el rescat i evacuaci n d'un gran nombre de soldats aliats atrapats en territori francès durant el conflicte.

En el repartiment, cares tan conegudes com Tom Hardy (Locke, Mad Max, -Fury Road) , Cillian Murphy (Esmorzar a Plutó) i Kenneth Branagh (La Petjada).

A 47 Metres

Emoció i claustrofòbia a la producció més estiuenca del cap de setmana .

Durant un viatge a Mèxic , dues germanes es submergeixen en una gàbia per experimentar la sensació de nedar entre taurons blancs .

Com és habitual en aquests casos, les idíl·liques vacances es convertiran en un infern , quan la gàbia en la qual estan ficades es trenca. Les dues dones quedaran empresonades en el fons de l'oceà.

Amb menys d'una hora d'oxigen hauran de trobar una sortida, atrapades a 47 metres de la superfície .

Molt entretinguda.

Ikarie XB 1

La nostra ració setmanal de cinema de ' art i assaig 'arriba de la mà d'aquesta r eposición del clàssic txec de ciència ficció.

A la segona meitat del segle XXII, a bord de la nau espacial l IKARIE XB 1 , una tripulació part en una missió per buscar una nova forma de vida extraterrestre .

Tot i que el viatge no dura més que 28 mesos, c uan la missió arribi al seu destí , a la Terra ia hauran passat quinze anys .

Durant el viatge, quaranta científics de tots els països aprenen a viure junts i afronten diverses peripècies, entre elles la trobada amb un aparell espacial del segle XX, la inestabilitat mental d'un dels passatgers i l'aparició de símptomes lligats a una "estrella negra" radioactiva.

Estrena limitat al Cercle de Belles Arts de Madrid. < / p>

Sara Baras: Totes les veus

Documental de Pepe Anderu i Rafa Moles sobre Sara Baras , una de les millors ballarines de flamenc de la història, '

Els directors llancen una pregunta vital: hi ha veus que estiren el món cap endavant i el milloren; altres que impedeixen que les coses canviïn .

Transgressora i lliure, adorada i criticada en un món tan difícil com el del flamenc, Sara Baras s'enfronta en la seva maduresa a la creació d'un espectacle que es debat entre arriscar o no arriscar .