Compartir

El cuiner basc s'ha fet amb l'anhelat xec de 200.000 euros, i un tot terreny, que l'acrediten com guanyador de l'última edició de Suupervivientes 20017 .

Jose Luis , queda així, per sobre de Alba Carrillo i Laura Matamoros , segona i tercera respectivament.

Aquest va ser EL MOMENT # SVFinal & # 128.641; https://t.co/xBLeddti77

& mdash; Supervivents (@Supervivientes) 21 juliol 2017

Després de 90 dies d'aïllament , i resultar victoriós en les tres proves d'immunitat celebrades en els estudis de Mediaset , gairebé un el 61% de l'audiència va decidir amb les seves trucades que fos José Luis l'elegit per tocar la glòria .

Un 39,1% de l'audiència va col·locar a Alba Carrillo en segona posició .

Tot i això, l'ex de Feliciano López es mostrava feliç i orgullosa del seu pas pel reality, " És un miracle que aquest aquí, gràcies a tu sóc aquí, Jorge Javier "va admetre la model.

El conductor del programa, Jorge Javier Vázquez va aprofitar la seva entrevista amb la maniquí per ficar el dit a la nafra, " Dimarts es va emetre una entrevista de Feliciano López amb Bertín Osborne ", va avisar Jorge Javier.

" és que no diré res de Feliciano. Avui és el meu dia ", va assegurar Carrillo mentre aixecava els aplaudiments del públic assistent a la gala.

Vázquez , a la seva, va tornar a provocar a Alba, " Sembla ser que ha seguit el concurs, que hi havia un amic seu que veu el reality i s'ho ha comptat < / em>. " Al que la supermodel va contestar amb molta gràcia, " Si és que és molt tafaner! No et vaig dir que et vèiem en els Deluxe !

el millor de la gala es va produir abans de tancar el televot.

Jorge Javier va realitzar un qüestionari als finalistes . Entre altres coses van confessar qui va ser, per a ells, la gran decepció del concurs .

José Luis contesto sense titubejar que qui pitjor li ha caigut havia estat el seu contrincant Leticia Sabater .

Per la seva banda, Carrillo va assenyalar a Kiko Jiménez com la seva gran némesis en el seu pas per Hondures. " Però també m'ha caigut malament Leticia ", ha afegit la model.

El reality de Mediaset va culminar la seva aventura amb uns dades de rècord :

Supervivents 2017 va reunir davant de les pantalles prop de 3.5 milions d'espectadors i tanca aquesta edició com el programa no esportiu amb millor share del curs , líder 3 de les 7 nit de la setmana.