Compartir

Aquest cap de setmana -22 i 23 de juliol- arriba una fita assenyalada en el calendari dels amants dels esports i l'aventura com són els Andorra Outdoor Games (AOG), que enguany arriben a la seva tercera edició amb un total de 1.200 esportistes. El festival d'esports a l'aire lliure combinarà tres competicions -bicicleta de muntanya, triatló i trail- amb activitats complementàries.

Els participants dels AOG i els seus acompanyants disposaran de l'oportunitat de realitzar diferents activitats gràcies a la col·laboració d'Andorra Turisme, com visites a Naturlàndia o l'espectacle 'Scalada Stelar' del Cirque du Soleil, per tal d'aportar una proposta més enllà de la vessant esportiva de la competició.

Precisament, pel que fa a la prova, els esportistes podran participar en l'Andorra Triatló que tindrà lloc el diumenge i que s'iniciarà al llac d'Engolasters, on els participants hauran de fer un recorregut de 750 metres. Un cop finalitzada la prova aquàtica, els esportistes hauran de fer un segment en bicicleta de 36 km amb 1.300 metres de desnivell positiu al port de la Rabassa i, finalment, hi haurà una cursa a peu de 9 km a Naturlàndia. El mateix diumenge també se celebrarà l'Andorra Trail Pic Negre amb tres distàncies: 14 km, 21 km i 35 km. El recorregut més llarg passarà per la vall del Madriu-Perafita-Claror.

Per un altre costat, també hi haurà l'Andorra Challenge MTB, que es disputarà aquest dissabte amb dues distàncies: 90 km amb 2.900 metres de desnivell positiu i una de 50 km amb 1.900 metres de desnivell positiu.