Quantcast

Els artistes seleccionats a l'Ordino Jardins d'Art participen en una mostra col·lectiva a la galeria Agüí

El certamen d’arts visuals Ordino Jardins d’Art, que se celebrarà els dies 2 i 3 de setembre al poble d’Ordino, tindrà una acció prèvia el proper 1 d’agost amb l’organització d’una exposició col·lectiva a càrrec dels deu artistes d’Andorra que formaran part de l’esdeveniment. La mostra, que portarà per títol ‘Artistes d’Andorra’, ha estat proposada per la galeria Agüí Art Centre d’Andorra la Vella, col·laboradora i membre del jurat de la segona edició del certamen, i es podrà visitar de l’1 d’agost al 26 de setembre.

A l’exposició col·lectiva hi haurà fotografia, art digital, il·lustració, dibuix, ceràmica, pintura i escultura, amb obra dels següents autors: Martín Blanco, Jaume Campamny, Jenifer Ferrer, Alexia Navarro, Gemma Piera, Emma Regada, Alfons Valdés i Zhihong Zheng, tots ells artistes residents a Andorra. La inauguració tindrà lloc el dimecres 2 d’agost, a les 19 hores, i es podrà visitar de dimarts a dissabte, d’11 a 13 hores i de 18 a 20.30 hores.

La convocatòria Ordino Jardins d’Art té un caràcter biennal i internacional amb participació enguany d’artistes provinents de França, Alemanya, Bèlgica, Romania i Còrsega. La segona edició de la iniciativa, impulsada i organitzada pel comú d’Ordino, ha rebut 25 candidatures i el jurat format pel galerista Francisco Herreros i els artistes Helena Guàrdia i Joan Xandri han escollit divuit propostes. El certamen, que atorga un primer premi de 2.500 euros al millor concepte i un segon premi de 1.000 euros a la millor obra, substitueix el concurs de pintura, manté la difusió artística i s’obre a tendències més contemporànies amb els carrers, jardins i places d’Ordino com a principal escenari.

Comentarios de Facebook