Quantcast

Feliciano se sincera amb Bertín a "A casa teva oa la meva"

Bertín Osborne va visitar la casa del tennista Feliciano López en l'última edició del programa " A la teva casa o la meva ".

El toledà ha aprofitat, així, aquesta plataforma, per donar resposta a les greus acusacions que el seu ex, la model Alba Carrillo, llaç des Sálvame Deluxe .

López va començar l'entrevista enumerant els seus èxits esportius. " He guanyat 4 vegades la Copa Davis i Roland Garrós va ser molt especial per guanyar-lo amb Marc López , algú a qui vull tant. Vam guanyar als Bryan , la millor parella de la història "va recordar el tennista al seu amic Bertín .

Feliciano va intentar, al durant el programa, desvinculares de la polèmica que l'ha envoltat durant la seva relació amb la model madrilenya .

" Sóc una persona forta. No prest molta atenció al que diuen de mi. Pensa que viatjo moltíssim i en estar fora no estàs veient la televisió. Em ocupa molt temps la meva professió. no estic pendent de si estan dient això o allò de mi ". Ha afirmat Feliciano. I continua:

" Jo ho he portat com bonament he pogut. És molt difícil per a un tennista o la parella d'un tennista poder tenir una relació normal . Jo pas a Madrid dos mesos a l'any. Els tennistes no som gent fàcil perquè e stem acostumats a fer des de petits el que vulguem . La gent propera ho entén bé. Alguns més que altres. Et tornes 01:00 persona independent . Una cosa que la gent no entén bé és que porti 25 anys fent el mateix. Tinc el meu equip i som una família, tenim els nostres propis hàbits ". Va reconèixer l'esportista.

En referència als comentaris que el seu ex, Alba, va fent pels platós de televisió, asseguren no prendre-se'ls seriosament i no va voler entrar en polèmica . < / p>

" Per a mi va ser un pal que acabés el nostre matrimoni perquè jo havia posat molta il·lusió. que al cap de poc vegis que no funciona és una desil·lusió " va assegurar compungit.

Feliciano confés a Bertín que no segueix els progressos que l'Alba va realitzant en el seu pas pel reality "Supervivientes" :

" de tot el que ha passat a l'illa, no sé exactament molt bé què ha passat. no et puc dir perquè no he vist el programa. Jo tenia una relació cordial amb la seva família "

durant la seva xerrada amb el presentador de Telecinco, Belén, la mare del tennista, va explicar la seva versió sobre les veritables causes del divorci del seu fill :

" Jo només demanava que em deixessin en pau. Jo tinc un tr baix i no em ve de gust estar a l'hospital, posant una bossa de sang, i que hi hagi gent que crea la veritat de l'altra part i no la veritat del meu fill. No vull que pensin de mi si sóc tan dolenta com diuen ", ha assegurat l'ex sogra de Carrillo.

Durant la seva entrevista a ' Sálvame Deluxe ', l' maniquí afirmar a Jorge Javier Vázquez que, en diverses ocasions, va arribar a plantejar-se que seu exmarit pogués ser homosexual per la seva inapetència sexual .

Feliciano també ha volgut aclarir aquest tema davant l'audiència, revelant que en cap moment s'ha sentit atret per un home i ha negat que aquesta fos una de les causes que el va portar a divorciar-se de Carrillo .

Comentarios de Facebook