Compartir

Un home resident de 39 anys va ser detingut el passat divendres cap a les vuit del vespre a Andorra la Vella per resistir-se als agents de policia i proferir injúries i amenaces greus, a mes de negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia. Els agents van ser requerits per una possible agressió després d'un malentès de circulació entres dos conductors i van observar que el detingut havia causat danys amb una barra de ferro a la part davantera esquerra del vehicle d'uns turistes francesos. L'home va oferir resistència i va causar danys al vehicle policial.

Així mateix, un home resident de 33 anys, va ser detingut el passat dimarts al vespre, a Sant Julià de Lòria, per injuriar i resistir-se als agents requerits per una disputa familiar, i una vegada al domicili va mostrar un comportament hostil envers els policies. D'altra banda, a Encamp, diumenge a la tarda, un home no resident de 28 anys va ser detingut quan en una disputa de parella que va anar pujant de to va esgrimir un ganivet amb el qual va amenaçar la seva parella i el fill menor d'aquesta.

A més, altres tres persones van ser detingudes la passada setmana per delictes contra la salut pública. Dimecres un home no resident de 21 anys volia accedir al Principat per la frontera del riu Runer a l'interior d'un turisme particular en possessió de 1,1 grams d'speed i 4,2 grams de d'haixix. Dijous, a la mateixa frontera, un home no resident de 36 anys volia entrar a Andorra amb un turisme particular en possessió de 0,3 grams de cocaïna i 3,4 grams de marihuana. Finalment, el mateix dijous, a Escaldes-Engordany, un jove resident de 20 anys, va ser trobat 'in fraganti' sostraient una bossa de mà en un local d'oci (telèfon mòbil i 40 euros), i se li van trobar 0,6 grams de cocaïna i 2,1 grams de marihuana.

Finalment, la policia va detenir altres sis persones per delictes contra la seguretat del trànsit en donar positiu en el marc de la campanya de controls d'alcoholemia. Les taxes que van donar els conductors anaven dels 0,84 als 1,57 g/l.