Compartir

El consell de ministres va aprovar aquest dimecres l'adjudicació dels treballs de la rotonda de la Comella que permetran eixamplar el radi de la infraestructura 10 metres més -de 20 a 30 metres-. Aquestes obres també contemplen la rectificació del costat esquerre de la carretera general 1 (CG1), en el tram entre la rotonda de la Comella i l'Estadi Comunal d'Andorra la Vella.

Els treballs, que suposaran un cost de 182.631 euros, es justifiquen per la modificació del terreny actual, atès que les obres que s'estan duent a terme a l'encreuament on està situada la rotonda han reduït aquesta distància. Per aquest motiu i seguint el marc del Pla Sectorial de Noves Infraestructures Viàries del Govern, l'executiu ha adjudicat les obres a Pidasa Serveis, S.L.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ha remarcat la necessitat d'aquestes obres i ha explicat que està previst que estiguin enllestides en un període d'onze setmanes.

El Govern acondicionarà tres nous pisos per habitatges socials

Aquest dimecres, l'executiu també va aprovar l'adjudicació dels treballs d'acondicionament de tres pisos propietat del Govern ubicats a Encamp (un) i a la Massana (dos), per un import de 127.219 euros a l'empresa Construccions Roca. Està previst que els treballs finalitzin en dos mesos i consisteixen bàsicament en enderrocs, impermeabilitzacions i aïllaments, revestiments, paviments, instal·lacions i equipaments diversos.