Compartir

Segons fonts properes al comú d'Andorra la Vella, l'alberg de la Comella, que va tancar el mes de febrer passat, reobrirà però no amb les funcions d'un alberg. El comú va decidir tancar la instal·lació per evitar fer la competència als privats, ja que, segons va informar la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, fins i tot s'hi celebraven casaments i comunions.

Tot i el tancament de l'espai per a la seva comercialització a privats, el comú es va reservar la possibilitat d'obrir l'espai per activitats concretes, com ara colònies o estades esportives. És precisament per donar resposta a aquests serveis ja reservats prèviament, que aquest any es considera de transició en la reobertura de l'alberg.

La intenció de la corporació comunal és treure enguany el concurs de la concessió de la gestió de l'alberg de la Comella i que l'explotació comenci de cara l'any vinent. Algunes de les possibilitats que es van plantejar en el moment del tancament de la instal·lació van ser la creació d'un centre d'alt rendiment o la ubicació d'un centre d'interpretació de l'aigua i del Madriu, a proposta de la consellera socialdemòcrata Dolors Carmona. Ara per ara, el comú encara està treballant les directrius i prestacions que fixarà a l'empresa concessionària segons la línia que se li pretengui donar a la instal·lació, però ja han avançat que no funcionarà com a alberg.