viernes, 25 septiembre 2020 21:24

Les visites escolars al Museu de l'Electricitat de FEDA augmenten un 32% aquest curs

L'MW Museu de l'Electricitat de FEDA Cultura tanca la temporada de visites d'aquest curs 2016-­2017 amb una afluència de prop de 800 escolars, dada que representa més d'un 32% d'increment respecte el període 2015-­2016, segons informa FEDA. Es tracta, majoritàriament, de nois i noies procedents d'una vintena d'escoles i instituts dels tres sistemes educatius del país, incloent l'universitari, així com grups de mestres i docents que han donat una ullada prèvia a les instal∙lacions, amb la finalitat d'adequar la visita al programa pedagògic de cada centre educatiu. 

Durant els mesos d'abril i maig, la proposta per descobrir tota la història i cultura que envolta l'MW Museu de l'Electricitat de FEDA, s'ha pogut complementar amb la visita del Camí Hidroelèctric d'Engolasters. Concretament, han estat cinc centres i prop de 200 estudiants, els que han optat per aquesta 'doble experiència', que els ha portat a fer una immersió en la història de l'electricitat a Andorra. 

La proposta de l'MW Museu de l'Electricitat ha incorporat com a novetat aquest curs escolar un mòdul energètic, amb la finalitat de donar a conèixer l'àmbit de les energies renovables i iniciar els joves en l'ús responsable de l'energia i l'estalvi energètic, per tal de fer-­los partícips del nou model que FEDA, impulsor de projectes estratègics com FEDA Ecoterm i la mobilitat elèctrica.