miércoles, 12 agosto 2020 0:10

VIST PER LA JUNTA: Nevasa inicia el procés per a la seva dissolució

La junta extraordinària d'accionistes de Nevasa ha fet oficial l'inici del procés de dissolució de la societat, tot i que fins al 2019 es mantindrà la marca i el forfet conjunt de Grandvalira i, segons els estatuts de la societat, ha de continuar sent comercialitzat per Nevasa i cap de les dues societats accionistes podran dur a terme aquest rol. No serà fins passat els dos anys que es nomenaran els liquidadors i es negociarà, si hi ha voluntat, que alguna de les societats es pugui quedar la marca Grandvalira. La reunió d'aquest dilluns també ha acordat que Ensisa i Saetde nomenin cadascuna un delegat que s'encarregaran, juntament amb el director general de Nevasa, Alfonso Torreño, de proposar la resolució de les diferents qüestions del dia a dia durant aquest període de dos anys.

Fonts de Grandvalira consideren que a partir d'aquest dilluns es podrà tornar a una “certa normalitat de treball”, que s'havia perdut des que Saetde va anunciar la seva voluntat de trencament, el 30 de maig passat. Fins que es va conèixer aquesta decisió, per a la pròxima temporada només estava aprovat el preu de venda al públic del forfet, de manera que hi havia processos de comercialització aturats.

Des de Grandvalira han assegurat que el termini de dos anys és necessari perquè hi ha qüestions que no es poden tancar immediatament, com són els acords amb els operadors turístics. Pel que fa a la trentena de treballadors fixes que té l'empresa, les mateixes fonts han indicat que de moment es mantenen, ja que per continuar funcionant durant dos anys és necessari disposar d'aquest equip.

Artículos similares