Compartir

Sonorama Ribera -del 10 al 14 d'agost – sonarà aquest estiu més diferent i especial que mai. Superada ja amb escreix la majoria d'edat, el festival burgalès segueix incidint en la sorpresa i l'autenticitat. Mostra d'això és l'última tanda de confirmacions que tanca el cartell de la seva edició número vint, que comptarà amb Camela com a cap de cartell.

La llista -encapçalada per el duo madrileny- inclou les següents confirmacions, citades en ordre alfabètic:

Camela – Espardenya – Àngel Stanich – Apartaments Acapulco – Corbs – Diego Vasallo – Tiro – el Meister – el Racó dels Somnis – EL soterrani de Babel – Estrogenuinas – Eva A i Xabi B – Fangoria – Fernando Maeso – Garatge Florida – Gimnàstica – La Casa Azul – Sargantana Nick – Lichis – Little Indian Rabbits – els Venjadors – Lous – Maleït Rellotge – Mamba Beat – Mechanismo – Morgan – Nocturns – Ochoymedio Djs – Olivia Emdiv – < / span> Pianet – Quadrophilia – Rufus T. Firefly – Shiva – Sierra Nevada – Tachenko – Tardeo – The Girondines – The Milkyway Express – The Niftys – The Royal Flax – The Whamy Paradoz – The Wyest – Terra Vertical – Vaja Quadre – Virgínia Diaz Dj – Viva Suècia – WAS – Willi Drummond – Jo estratosfèric – Yoyo Banana

En aquesta ocasió, Aranda tindrà petits matisos i traços de sostre-rumba barrejats amb el millor del panorama nacional. " Volem ajudar al panorama emergent nacional " , deia Javier Ajenjo en la roda de premsa oferta per presentar la llista de noms, on ha justificat la presència de Camela afirmant que a Sonorama és ben rebuda la cultura popular.

a més, Ajenjo a informat que aquesta XX edició comptarà amb un homenatge especial a OK Computer àlbum de Radiohead, que igual que el mateix festival, celebra aquest any el seu vintè aniversari – i un nou homenatge a la música nacional amb un concert únic coordinat per Charlie Bautista que recollirà vint grans cançons que han estat interpretades en els escenaris de Sonorama al llarg de la seva història.

Finalment, s'ha anunciat també la retransmissió en directe dels concerts que tindran lloc a l'Escenari Radio 3 de la Plaça del Blat i la continuïtat de l'Escenari Toll, que unirà el millor del panorama emerg ens iberoamericà.

Es tanca així el cartell de Sonorama Ribera 2017, però no amb això es dóna per conclosa la intriga, ja que la direcció es guarda a la màniga a un artista sorpresa que no es desvetllarà fins al mateix moment de l'actuació.