Compartir

L'exfutbolista granadí, Jordi Brazalez , ha estat, per mèrits propis, el guanyador de la 5 edició del concurs culinari MASTERCHEF.

Després de tres mesos d'intensa preparació, < strong> 5 concursants posaven un peu a la gala final .

Edurne era l'única aspirant que tenia una plaça assegurada , de manera que les dues vacants restants es disputarien entre Jordi , Nathan , Miri i Elena .

El programa, que gairebé arriba a les quatre hores de durada , va arrencar amb una prova en la qual els aspirants havien de seguir, pas a pas, les indicacions del xef Paolo Casagrande , responsable del restaurant Martín Berasategui .

Jordi va sortir vencedor.

L'última plaça es va discutir entre Nathan, Elena i Miri .

Els tres concursants havien cuinar un menú dissenyat per Jordi Cruz compost de 6 plats.

El jurat que responsable d'atorgar l'últim bitllet estava format per 8 membres dela Reial Acadèmia de Gastronomia .

Els plats de Natahan li van valer un buit en la prova definitiva .

Jordi i Nathan i Edurne es veien les cares a la gran final.

Per a establir el guanyador del concurs, els cuiners havien de < strong> preparar un menú complet compost per entrant, plat principal i postres, i dissenyat per ells mateixos.

per a avaluar la prova, a més dels tres conductors del programa, Jordi < / strong>, Pepe i Samantha , la gala va comptar amb la presència de Joël Robuchon (28 estrelles Michelin).

Finalment, va ser el granadí qui es va alçar amb el trofeu i es va imposar a la cuina tradicional d'Edurne ia l'avantguarda de Nathan.

Jordi es va embutxacar un premi en metàl·lic de 100.000 euros, el trofeu de l a competició i la possibilitat de publicar un llibre amb el seu pròpies receptes .

Enohorabuena i fins la propera temporada!

I així @ NathanMChef5 aconsegueix la 3a jaqueta curta #MasterChef ! Lluitarà contra @ edurnemchef5 @ jorgemchef5 a Vídeo ofert per #fontvellalevite pic.twitter. com / 4mMXmLfZrJ

& mdash; MASTERCHEF (@MasterChef_es) 28 juny 2017