Compartir

Andorra acollirà el 1r Open de tir amb arc per a invidents, la primera competició d'aquesta mena que es farà al país. El torneig està organitzat per la Federació Andorrana d'Esports Adaptats (FADEA) i el Comitè Paralímpic, amb la col·laboració de Vall Banc, del comú d'Escaldes- Engordany i la Federació Andorrana de Tir amb Arc.

El torneig tindrà lloc el proper cap de setmana al Prat del Roure d'Escaldes-Engordany amb la participació d'onze arquers amb discapacitat visual de quatre països: Andorra, França, Anglaterra i Espanya. Tres participants en la categoria de B1 (invidents totals), cinc participants en la categoria B2 (invidents amb una visió d'un 3%) i tres participants en la categoria Open (invidents no avaluats o que no entren en els paràmetres anteriors). 

En l'acte de presentació realitzat aquest dimecres al matí, Vall Banc ha estat representat pel director de Serveis Centrals, José Antonio Juste, qui s'ha mostrat “il·lusionat i orgullós que Vall Banc pugui col·laborar en un esdeveniment d'esport adaptat en el qual esportistes invidents andorrans puguin competir internacionalment i que això que es pugui fer al Principat”.