viernes, 25 septiembre 2020 17:31

La revetlla de Sant Pere dóna el tret de sortida a les festes del Roser

Ordino celebra aquest dimecres, 28 de juny, la revetlla de Sant Pere. La celebració serà aquest any a l'Andorra Congrés Centre Ordino, per la previsió de pluja, i no a la plaça Prat de Call com és habitual. La venda anticipada de tiquets a cinc euros per la costellada i la rifa continua oberta a l'Oficina de Turisme i al Servei de Tràmits del comú d'Ordino. Aquells que vulguin poden participar únicament a la rifa per un preu de dos euros.

El programa festiu començarà a les 20.30 hores amb la costellada, i a les 22 hores tindrà lloc la rifa. Ja a les 22.30 hores hi haurà ball amb el Duo Sarau. La festa parroquial continuarà el dijous 29, a les 12 hores, amb la celebració de la missa a la capella de Sant Pere, del Serrat, i a les 13 hores, s'oferirà el tradicional aperitiu per a tots els assistents.

I la festa no s'acaba a Ordino, ja que divendres es dona el tret de sortida a les festes del Roser, que s'allargaran fins al dilluns 3 de juliol, que serà festiu al poble d'Ordino. Com cada any i per la gran afluència de gent que participa en aquestes festes, el comú d'Ordino activa mesures preventives com la il·luminació extraordinària durant tota la nit al Prat de Call i Prat de Vilella, i als edificis públics: el Centre Esportiu d'Ordino, l'Auditori Nacional, l'edifici Font i l'escola de segona ensenyança.

També es reforçaran els controls a la perifèria d'Ordino, i es posaran més efectius, segons informen des de la corporació comunal. La festa del Roser arrencarà amb el repic de campanes a les dotze de la nit i seguirà amb Soundsets. Tot seguit hi haurà una actuació de Líquid Dansa i fi de festa amb Kiss Brother's. Ja dissabte tindrà lloc el concurs de petanca (a les 11 hores), la tradicional cursa groga pel riu Segudet, a les 16 hores, i tot seguit activitats infantils. A les 23.30 hores hi haurà la batucada pel carrer Major amb Els Batrakes i, a les dotze, nit de versions amb Denoche, batucada i fi de festa amb Kiss Brother's.

Diumenge hi haurà missa solemne a les 11.30 hores i, tot seguit, l'actuació de l'Esbart de les Valls del Nord i la tradicional plega de roses, a les 13.15 hores. A la tarda hi haurà parc infantil, tir al plat i la cursa ECOA i, ja a les 21 hores, la tradicional hamburguesada i el concert d'Strombers, per cloure la festa amb Kiss Brother's i DJ Andy.

Dilluns, darrer dia de festa, hi haurà la missa del jovent a les 12 hores, seguida d'un aperitiu. A la tarda, festa de l'escuma (17 hores), la 'fashion week' i coca i xocolata per tothom (18.30 hores). La festa es clourà amb el ball de tarda a l'Andorra Congrés Centre Ordino, a les 19 hores amb el grup Venècia.