Quantcast

Insulta i amenaça els policies després de ser detingut amb una taxa d'alcohol de 2,37 g/l

El passat dimarts, 20 de juny, un home resident de de 48 anys, va ser detingut amb una taxa d'alcohol en sang de 2,37 g/l i haver patit un accident de motocicleta amb danys materials. A més, l'home, una vegada al despatx central va insultar els funcionaris policials. Altres cinc persones van ser detingudes la setmana del 19 al 25 de juny per delictes contra la seguretat del trànsit en donar positiu per alcoholemia.

Així, dijous, un home resident de 31 anys, amb una taxa de 0,96g/l., va ser controlat per cometre una infracció al codi de la circulació i divendres un home no resident de 27 anys va presentar una taxa d'1,02 g/l després de cometre una infracció. Altres dues persones van ser detingudes dissabte: un home no resident de 25 anys (1,51 g/l) per cometre una infracció i un resident de 57 anys (2,39 g/l) en un control rutinari. Finalment, diumenge, un resident de 22 anys va infringir el codi de circulació i va registrar una taxa d'alcoholemia d'1,36 g/l.

La policia informa també que dimarts passat cap a un quart de nou del vespre, a la frontera hispanoandorrana del riu Runer, a un resident de 35 anys, que accedia al Principat amb un turisme particular, se li va trobar un embolcall amb 42 grams de cocaïna. Posteriorment, en el registre en el seu domicili, es van confiscar 20 grams de marihuana. Finalment, dimecres a mitjanit, a Andorra la Vella, un home resident de 22 anys va ser detingut amb possessió de 0,6 grams d'èxtasi.

Comentarios de Facebook