martes, 29 septiembre 2020 1:10

L'incendi de quatre contenidors a Sant Julià, única intervenció dels bombers

Els bombers qualifiquen aquesta revetlla de Sant Joan com a “atípica” pel que fa el nombre d'actuacions. Cinc sortides sanitàries i la crema de quatre contenidors a Sant Julià de Lòria és el balanç d'actuacions del cos de bombers d'aquesta nit.

Una de les cinc actuacions sanitàries ha estat causada per una intoxicació etílica a Andorra la Vella. Per la resta, els bombers asseguren que el nombre de sortides han estat al nivell d'una nit rutinària i que han estat produïdes per malalties “dins la normalitat”, com ara indigestions.

El cos de bombers destaca que enguany només s'ha efectuat un servei relacionat amb successos típics de la revetlla, és a dir, directament fruit dels efectes dels petards. Els bombers van haver d'apagar l'incendi de quatre contenidors al carrer de les Escoles de Sant Julià, produït al voltant de les 1.45 hores de la matinada.

La tranquil·litat d'aquesta nit contrasta amb la revetlla de l'any passat, en la qual es va actuar en tres incendis de certa rellevància, a part de les nou sortides per accidents relacionats amb els efectes dels petards.