domingo, 27 septiembre 2020 19:00

El Mercat Celta dona el tret de sortida de la Festa del Poble d'Encamp

Encamp té per endavant un atapeït programa d'actes per celebrar la Festa del Poble, una festa que, des que es va recuperar, ha anat consolidant el seu èxit. Per aquest motiu, un dels actes estrella de la festa major, que se celebra a l'agost, el 'Crash Car', s'ha traslladat de dates i tindrà lloc aquest diumenge, per assegurar-se una bona afluència tant de participants com de públic.

A més, a banda de les activitats tradicionals de la revetlla de Sant Joan, s'ha confeccionat un programa per atreure tot tipus de públics, no només el jovent. Així, s'han programat activitats familiars i infantils, esportives, per als joves i també actuacions per al públic més gran. Així, l'orquestra València amenitzarà aquesta nit de divendres i també hi haurà una cantada d'havaneres. Un dels moments àlgids de la festa serà el sopar de gala de dissabte, que ha esgotat l'aforament de 120 persones, al qual seguirà el concert de Loca Histeria.

D'altra banda, tal com ha explicat la directora de Cultura i Afers Socials, Helena Laza, s'han programat diverses activitats de temàtica celta més enllà del mercat, com un espectacle d''aizkolaris', o la clàssica Nit de les Bruixes.

Pel que fa al temps, Laza ha indicat que la previsió indica que hi hauran alguns ruixats de tarda però esperen que la pluja no desllueixi els actes de la nit. Amb tot, en cas de mal temps els concerts es traslladarien a la sala de festes del complex.