Compartir

Un resident de 35 anys va ser detingut dimarts amb 42 grams de cocaïna a la frontera del riu Runer, tal com ha informat la policia. Posteriorment, en un registre al seu domicili s'hi van trobar 20 grams de marihuana.

Segons la dades fetes públiques per la policia, l'home va ser controlat quan es disposava a entrar al país amb el seu vehicle. Llavors el van aturar i, amb l'ajuda d'un gos ensinistrat en la detecció de productes estupefaents, es va localitzar a la consola central del turisme els 42 grams de cocaïna, amagats al costat de la ràdio. Un cop feta aquesta troballa, els agents de la policia van procedir a efectuar un registre al domicili, on es va trobar la marihuana abans esmentada.

Tot el producte estupefaent estava destinat a la venda al mercat interior, i no es descarten noves detencions, ja que la investigació continua oberta.

Aquesta detenció, indiquen des de la policia, és “fruit de la intensificació dels controls en matèria de salut pública” que ha engegat el cos aquest 2017, “amb l'objectiu de reduir l'entrada, la venda i el consum de productes estupefaents”.