jueves, 24 septiembre 2020 1:03

FEDA Cultura presenta el nou personatge del Club Piolet

FEDA Cultura ha presentat oficialment aquest dimecres a la tarda el nou personatge del Club Piolet, anomenat Pau Pampalluga.

L'Andi, el company d'aventures de la Violeta i el Piolet, ha estat l'encarregat de presentar l'acte i donar la benvinguda al nou personatge de FEDACULTURA, el Pau Pampalluga, i la que serà la seva companya en educar tot els nens del país en termes d'estalvi i seguretat energètica, la Martina.
Pampalluga existeix des del 2014, i és un personatge que dona consells als escolars sobre la seguretat amb l'electricitat i l'estalvi energètic a les llars. Els tallers van dirigits a nens i nenes d'entre 10 i 11 anys de tots els sistemes educatius.

La gran acollida de les escoles al Pau Pampalluga i a les seves recomanacions en seguretat han portat FEDACULTURA a voler apropar aquests consells als més menuts de la casa. Per aquest motiu, FEDACULTURA ha dissenyat diferents capítols animats en què els dos personatges, el Pau i la Marina aconsellaran sobre seguretat i estalvi energètic. Aquests capítols es podran veure a la televisió andorrana cada dia fins al mes de desembre durant l'horari d'emissió del Club Piolet.