Compartir

El departament de Protecció Civil ha lliurat, aquest dilluns, un desfibril·lador a l'escola andorrana de segona ensenyança d'Encamp, com a premi per haver guanyat el concurs 'Posa-li nom', per trobar-ne un per a la mascota del departament.

La classe de quart D de l'escola andorrana de 2a ensenyança d'Encamp va guanyar el concurs per batejar el personatge de Protecció Civil amb el nom de Torb, i per aquest motiu, aquest dilluns s'ha fet entrega i s'ha instal·lat el desfibril·lador a l'escola, tal com han informat des de l'executiu.

A l'acte hi ha assistit el director del Centre d'Estudis de la Neu i de la Muntanya (Cenma), Ramon Copons; Joaquim Fenoll i Laurent Serny, en representació de la Creu Roja; la directora de l'escola andorrana de 2a ensenyança d'Encamp, Mariona Badia, i també el professor i alumnes de la classe guanyadora.

A més del desfibril·lador, s'ha donat a cada estudiant un equip de protecció civil, una farmaciola i unes revistes, que també formen part del premi. A més, el divendres passat els alumnes van gaudir d'un dia de diversió a Naturlàndia.