Quantcast

L'ArtalRoc i Vivand s'ompliran de caramels amb motiu de l'exposició de l'artista Laurence Jenkell

Caramels i més caramels, aquest serà l'eix principal de l'exposició que es presentarà al país el proper 20 de juny, a càrrec de l'artista francesa Laurence Jenkell. L'escultora presentarà per primer cop a Andorra la seva mostra 'Sweet Candies Caramels', amb 17 obres en forma de caramel –un patró que l'artista treballa des de fa anys-.

Dolços de totes les formes, colors i materials, per tal d'afavorir una exposició plena de colors i vida, a Vivand i l'ArtalRoc. Precisament aquest últim indret també comptarà amb un petit grup d'escultures. En aquest cas, quatre robots 'retro' i un quadre de grans dimensions relacionat amb la temàtica dels caramels.

Tot i això, un dels trets més visibles de l'exposició serà la instal·lació de setze peces per l'avinguda Carlemany coneguts com a 'Bonbon Drapeu', que prenen el color de les diferents banderes. En aquest sentit, Jenkell ha creat una obra sota el nom 'Bonbon Drapeu Andorre', especialment per l'exposició i el Govern ja ha anunciat que adquirirà l'escultura i l'exposarà als peus de l'ArtalRoc, per tal que passi al fons escultòric del país.

A banda de la mostra que s'inaugurarà el proper 20 de juny a les vuit del vespre, també es realitzaran tallers complementaris, per tal d'apropar tot aquest món als visitants. De la mateixa manera, el departament de Cultura engegarà un concurs a Instagram sota el nom 'Banderes dolces', en el qual el públic podrà interactuar amb les obres fent-se fotografies, per tal d'aconseguir un catàleg de l'exposició.

La mostra s'allargarà fins al pròxim 11 de setembre.

Comentarios de Facebook