Compartir

El grup de teatre amateur format per gent gran usuària de L’espai de la Fundació Crèdit Andorrà oferirà dimarts dia 20 de juny, a les 19 hores, una representació de l’obra 'Petons a gogó', de Martí Camprubí, amb adaptació i direcció de Mercè Canals. La representació tindrà lloc a la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany.

L’obra és fruit del treball dut a terme durant el taller de teatre del curs 2016-2017 a L’espai, el centre social d’activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà per a la gent gran. L’obra és una comèdia que gira entorn de la publicitat i explica la història de diferents personatges i els seus embolics, amb els petons com a protagonistes principals. El repartiment està format per Isabel Masdeu, Lourdes Montanya, Marià Estrada, Albert Sogas, Maria López, Montserrat Cayuela, Ricard Jiménez, Josep Coll i Antònia Mandicó.

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l’objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l’economia, la història i la cultura, entre d’altres. Tots els cursos i tallers estan especialment pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.