lunes, 28 septiembre 2020 2:17

Un capellà embogeix les xarxes amb la seva versió de 'Despacito'

El pare Gabriel Ghione, a càrrec de l'Església Nostra Senyora del Perpetu Socor de Sant Francesc (Argentina), ha revolucionat les xarxes socials amb la seva pròpia versió de la famosa cançó 'Despacito' de Luis Fonsi i Daddy Yankee.

Les xarxes s'han omplert de diferents versions del hit, però cap, fins ara, no havia estat cantada en plena missa. El pare Gabriel va decidir adaptar el famós hit mundial a l'entorn per estimular els joves. Segons mitjans locals, el rector es caracteritza per realitzar activitats que apropin als joves amb les seves famílies.

Un dels assistents a la missa va decidir gravar el moment i pujar-lo a les xarxes on s'ha convertit en tot un fenomen viral. A les imatges es pot veure al mossèn cantant la seva versió acompanyat d'una original coreografia.

Encara que no només ell es deixa portar pel ritme de la cançó, els feligresos també es posen de peu i intenten seguir la coreografia. En la lletra es poden escoltar frases com aquesta: “Vull caminar amb tu, vull ser el teu amic, que m'ensenyis la teva paraula” o “Pare Sant, aquí estem , som germans”.