sábado, 26 septiembre 2020 20:50

Model de Resposta Polar protagonitza un nou Escenari Mahou costat de Mad Cool

Madrid torna a omplir-se de música de la mà de Mahou i Mad Cool. En aquest cas serà Model de Resposta Polar el grup encarregat de protagonitzar el nou showcase electro-acústic patrocinat per l'empresa cervesera a les sales de la capital.

Demà, dimecres 31 de maig, Borja Mompó i companyia visitaran la Sala Clamores , on també presentaran Cara B , l'últim single que van publicar fa tan sols unes setmanes.

< em> Cara B recull Tot el que vaig ser , cançó no inclosa en el seu últim LP, i una versió de la teva tristesa d'Enrique Urquijo.

"És una joia que ens ha acompanyat des que érem molt petits" , diu Mompó en parlar de la versió de l'integrant de Los Secretos, la qual veuen com "un detallet per gaudir a deshora ".

El single, que només estarà disponible en plataformes digitals , se situa a mig camí entre el seu últim disc – Dos amics (2016, Hook Edicions Musicals) – i el que està per venir, que es començarà a gravar aquest mateix estiu.

El concert a Clamores serà una oportunitat per gaudir de "un format que fa temps que no fèiem i amb el qual vam gaudir molt perquè ens agrada portar la nostra música a un punt més assossegat ", com diu el propi Borja.

a més, Model de Resposta Polar serà present també a diferents festivals aquest estiu. El proper 10 de juny visitaran el Festival de les Arts de València o el 4 d'agost el Vértigo Estival de Martos (Jaén).