Compartir

Llavors, arriba el moment de fixar-se amb atenció en les condicions del contracte prèviament acordat. Pot ser que es tracti de reserves no cancelables, el que suposaria el sorgiment d'un problema econòmic perquè els diners no es retorni o, almenys, no íntegrament. Per solucionar aquests contextos, s'ha creat una plataforma en línia anomenada Reembolsing.com , dirigida principalment a l'estalvi.

El principal objectiu d'aquesta plataforma és que la persona que hagi comprat una reserva i finalment no la vagi a aprofitar, rebre no perdre els seus diners i, a més, d'aquesta manera ajudi a una altra persona que estigui buscant reserves d'última hora. El funcionament de Reembolsing s'explica a la perfecció en aquest vídeo:

https://youtu.be/s8m91eN55-E

El primer pas és pujar a Reembolsing.com la reserva i esperar que algú s'interessi per ella. Quant això passi, l'equip de Reembolsing s'encarrega de canviar els noms de la reserva i el client principal recupera els seus diners, donant a un altre l'oportunitat de gaudir d'uns dies de relax i descans.

Actualment, qui busca reserves en Reembolsing.com està subjecte a les dates i llocs dels usuaris que publiquen les seves reserves. Properament això no només serà així ja que la plataforma està en un procés de canvis. A més de seguir adquirint reserves a preus únics d'altres usuaris que no poden utilitzar-les, la persona interessada en viatjar podrà trobar multitud d'ofertes en funció de les seves necessitats (sense estar condicionat per les dates i la destinació que hagi publicat l'usuari) a preus molt competitius.

Per a aquelles persones que desconfien d'algunes ofertes que poden resultar enganyoses, Reembolsing ofereix totes les garanties necessàries. Tots els que es registrin a la plataforma tindran a la seva disposició un equip que els ajudarà en tot moment, ja que el client és el més important per a l'empresa. Així mateix, s'assegura la privacitat de totes les dades dels usuaris, mitjançant protocols de màxim nivell amb alt xifrat. Pel que fa al pagament, aquest es realitza mitjançant mètodes segurs perquè no hi hagi problemes ni en pagar, ni en cobrar. S'accepta la majoria de targetes de crèdit o de dèbit com Visa, Mastercard, 4B, Diners Club, Euro 6000, American Express i moltes més.

Les persones que vagin a perdre la seva reserva i decideixin utilitzar aquest sistema d'economia col·laborativa, poden publicar-la en qualsevol moment, disposant de llibertat absoluta per fixar el preu de venda. Lògicament, com més gran sigui el descompte aplicat sobre el cost original, majors opcions hi haurà d'aconseguir vendre-la. També es pot optar per estipular un preu i modificar-posteriorment, segons s'acosti la data de venciment de la reserva. A més, una altra de les grans avantatges d'aquest procés és que si la persona interessada en vendre es penedeix en algun moment perquè finalment sí pugui acudir a l'allotjament o per qualsevol altre motiu, pot cancel·lar la publicació de Reembolsing sense cap cost addicional. En l'únic moment en el qual no es podrà recuperar una reserva que hagi estat publicada és si aquesta resulta venuda. Llavors, passarà a pertànyer al comprador.