Compartir

El cap de Govern, Toni Martí, s'ha trobat aquest dilluns amb el vice-primer ministre i ministre d'Infraestructures, Afers Econòmics i Esports de Liechtenstein, Daniel Risch, ambdós desplaçats a San Marino amb motiu de la celebració dels Jocs dels petits estats d'Europa, per tractar l'estat de l'agenda negociadora d'Andorra amb la Unió Europea, segons informa el Govern. Ambdós mandataris han acordat explorar un model de col·laboració per a l'intercanvi d'experiències i coneixements al voltant dels diferents dossiers de la UE.

Martí ha mostrat especial interès a compartir l'experiència d'èxit de Liechtenstein dins el mercat interior europeu. Per la seva part, el vice-primer ministre Daniel Risch s'ha mostrat receptiu en participar amb Andorra, compartint sinergies i l'expertesa dels més de 20 anys de relacions d'aquest petit estat amb la UE. Martí ha fet partícip Risch de les especificitats que defensa Andorra en la negociació del marc sectorial. 

De la mateixa manera, han tractat la possibilitat de treballar amb el secretariat de l'Associació Europea del Lliure Comerç (EFTA). El cap de Govern ha convidat el vice-primer ministre i ministre d'Infraestructures, Afers Econòmics i Esports a visitar Andorra durant els pròxims mesos.