Compartir

El comitè d'Andorra de l'Unicef va tancar dissabte tres dies d'Encants Vintage aconseguint una recaptació de 10.133 euros. La valoració que es fa des de l'Unicef és “molt positiva, ja que ha continuat la bona acollida entre totes les persones que hi han passat i que han fet alguna compra”, tot i qu la recaptació ha estat lleugerament inferior a la de l'edició anterior.

Des de l'ONG recorden que els Encants Vintage són una versió curta del tradicional mercat dels Encants que organitzen des de fa quinze anys i on s'hi pot trobar exclusivament roba i complements. De fet, en aquesta ocasió i, de dijous a dissabte, es van posar a la venda 900 articles de la temporada d'estiu, des de bosses de mà a vestits de festa passant per roba de platja, bijuteria, cinturons, jaquetes i roba de tota classe de primeres marques a preus “molt assequibles”. Des de l'ONG destaquen que han estat moltes les persones i empreses que han col·laborat en aquesta segons edició, donant serveis i/o articles de moda tant nous com de segona mà per vendre, com anant a comprar en els tres dies que han estat oberts. Tots els beneficis es destinen a finançar el projecte que l'ONG té en marxa a la República del Congo.

Des de l'Unicef posen en relleu que “vista la bona acollida i el resultat obtingut, els Encants Vintage podrien tenir una tercera edició en una versió més d'hivern”.