martes, 29 septiembre 2020 3:38

Un gos interromp l'emissió en directe d'un informatiu i espanta la presentadora

En l'informatiu de la televisió russa MIR 24, un gos es va colar al plató a la meitat del directe i va sorprendre a la presentadora per sota la taula. Al principi, la jove no s'adona de la presència del gos fins que aquest borda.

La presentadora estava donant una notícia de Putin quan va ser sorpresa pel lladruc d'un gos que es trobava sota la seva taula. La jove va parar de retransmetre la notícia i va mirar sota la taula on va descobrir que no estava sola donant les notícies, tenia la companyia d'un gos negre.

Encara que al principi la periodista intenta mantenir el tipus, la qual cert és que es porta un gran ensurt quan veu que el gos comença a saltar per intentar pujar a la taula . El gos agafa els papers que la jove té sobre la taula i aquesta s'aparta. Poc després, i amb un somriure a la cara, la periodista acaricia i abraça al gos.

Finalment, la presentadora va poder continuar informant de les notícies als espectadors. El vídeo del moment va ser pujat a YouTube per la pròpia cadena i ja compta amb més de sis milions de visites . Molts internautes russos que han vist el vídeo comenten que la presència del gos podria ser una estratègia de la cadena per guanyar audiència.