Compartir

'Don't break my heart' ('No em trenquis el cor') és l'eslògan que han escollit Bomosa i la botiga STAY per estampar a les noves samarretes inspirades en la defensa dels animals i en especial dels gossos. STAY, una botiga de disseny i moda d'Andorra, va proposar a Joy Division que creessin una samarreta amb un estampat i un text amb un rerefons educatiu i amb l'objectiu de fer reflexionar al gran públic. Tots els beneficis que s'obtinguin de la venda d'aquestes samarretes es donaran a Bomosa. 

La iniciativa solidària, fruit de la col·laboració de Joy Division i STAY, pretén defensar la qualitat de vida dels animals i el compromís per a la defensa del benestar animal. Les samarretes ja es poden comprar a la botiga STAY (plaça Coprínceps, número 7, Escaldes-Engordany) o bé a la pàgina web http://joydivisionclothing.bigcartel.com/. De moment, la venda de les samarretes està anant molt bé, segons han indicat les impulsores de la iniciativa, que asseguren que la intenció és anar creixent. De fet, per les xarxes socials ja s'ha fet molt ressò amb 'influencers' i 'bloguers'.

Bomosa forma part de l'Univers Bomosa, un grup d'empreses amb un únic objectiu en comú: convertir el Principat d'Andorra en un país millor, impulsant projectes filantròpics i de Social Business per tal d'aconseguir un ecosistema sostenible i perdurable per a tothom. Tots els beneficis van destinats a impulsar projectes socials a Andorra i a empreses que, com Bomosa, vulguin canviar el món.