domingo, 27 septiembre 2020 5:21

Els ànims d'una mare al seu fill ciclista: “El que ve és molt més dur, tu veuràs”

Sabem de l'amor incondicional que les mares senten pels seus fills, fins a tal punt que els seus actes de sobreprotecció de vegades aclaparen. És el cas d'Iván Muñoz, un triatleta madrileny que es va proposar pujar amb bicicleta l'Angliru, a Astúries, el port de muntanya més temut per l'escamot de la Volta a Espanya per les seves rampes de fins a un 23,5% de desnivell.

El jove de 21 anys va acudir en companyia dels seus pares, que van anar en cotxe per tal de fer-li fotos i prestar ajuda en el cas que fos necessari.

Després de 10 quilòmetres de pujada, a Iván li quedava el més dur, tot i així volia continuar. La seva mare, per contra, no ho tenia molt clar i li va dir: “Iván, el que ve ara és molt més dur, eh?”.

El jove no tenia les forces suficients per posar-se a discutir, per la qual cosa només li va sortir un: “Collons, mama … Gràcies!”

“Tu veuràs … No, home … T'ho dic … Jo t'aviso”, va dir la mare, després de prendre el revolt de la Cueña les Cabres, el tram amb el major desnivell.

Ivan ho va aconseguir, va arribar fins al final i va poder gaudir d'una bona fabada i un cachopo. El vídeo, publicat a les seves xarxes socials, ha aconseguit fer-se viral en tan sols uns dies.