sábado, 8 agosto 2020 6:03

El gest de rebuig de Melània a Donald Trump que tothom comenta

Des que van arribar a la Casa Blanca, Donald i Melània Trump acaparen el focus mediàtic, sobretot, els seus gestos i mirades. Aquest dilluns, durant el seu primer viatge internacional, un mal gest de la dona del president dels Estats Units va revolucionar les xarxes socials.

Els fets van passar de la següent manera. Donald i Melània Trump van aterrar aquest dilluns a Tel Aviv, on van ser rebuts pel primer ministre d'Israel, Benjamin Netanyahu, amb la seva dona Sara. L'arribada del president nord-americà era tot un esdeveniment nacional, de manera que no van dubtar a rebre'ls amb magnificència, amb catifa vermella i tota mena d'honors.

Un cop a territori israelià, es va produir el tan comentat gest. Trump va estendre la mà a la seva dona, que caminava uns passos per darrere de la resta i aquesta li va fer una cobra en tota regla. Amb un subtil i ràpid moviment de canell, Melània va rebutjar la mà del seu marit.

No és la primera vegada que la parella protagonitza una cosa així. Un dels gestos que més repercussió va tenir va ser durant la presa de possessió del mandatari nord-americà, el passat 20 de gener, quan Trump es va girar cap a la seva dona, ella li va dedicar un lleu somriure, però una vegada que el president es va tornar a girar, el semblant d'aquesta va canviar de forma radical, generant infinitat de comentaris i mems en les xarxes.

Artículos similares