Compartir

A Missouri, Estats Units, una professora va manar als seus alumnes escriure un assaig en el qual defensessin la postura de l'Església contra el matrimoni homosexual. Un dels alumnes, no content amb això, va decidir fer el contrari i escriure un assaig de 127 pàgines defensant el matrimoni gai.

D'aquesta manera, el jove va manifestar la seva defensa a la comunitat LGTB i va decidir publicar l'assaig a la xarxa social 'Reddit' amb el següent títol: “el matrimoni gai és fabulós”.

Segons relata el portal 'Metro', la professora va posar un vídeo als seus alumnes en què s'insinuava que l'homosexualitat era una “elecció” o alguna cosa “causada per l'abús i les relacions no saludables”. Això va fer que el jove s'enfadés i decidís escriure en defensa del col·lectiu.

“El document havia de mostrar i demostrar que la posició de l'Església és correcta”, assegura el jove a 'Metro'. A més, l'estudiant assegura que ja havia tingut en diverses ocasions discussions amb la seva professora al·legant que moltes de les conviccions que té l'Església en contra del col·lectiu LGTB són equivocades o van en contra del que ensenya la Bíblia.

El jove va començar a escriure l'assaig al gener i ha estat al maig quan l'ha acabat. Al llarg de l'escrit, l'estudiant trenca punts de vista sobre l'homosexualitat des de diferents angles com les lleis, la postura de l'església i la història de la creació.

“Déu et va crear, i no va cometre errors, Déu em va crear bisexual, i no va cometre errors; ell crea a algunes persones gai, i no comet errors. Perquè tota la creació per Déu és bona, i res no ha de ser rebutjat (1 Timoteu 4.4-5)”, és una de les frases que destaca el jove del seu assaig i afegeix: “el matrimoni no es produeix entre un home i una dona, el matrimoni és entre l'amor i l'amor. I l'amor no té res de dolent, l'amor no és un error, l'amor no és una abominació, l'amor és només amor”.