Quantcast

CM.- El període de rebaixes es redueix de sis a quatre mesos

El període de rebaixes es redueix de sis a quatre mesos i escaig, dos dels quals per al període d'estiu i altres dos per a l'hivern. Així ho ha comunicat el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, després que el consell de ministres hagi aprovat el decret per dur a terme els descomptes als comerços. Camp ha destacat que aquests canvis respecte del calendari actual busquen trencar la imatge de país "permanentment en promoció".

D'aquesta manera, les rebaixes d'estiu arrencaran el 23 de juny i acabaran el 31 d'agost, amb la qual cosa no s'allargarà al mes de setembre com passava fins ara i també s'escurça una setmana al mes de juny. Com que s'ha volgut incloure tot el mes d'agost s'ha decidit començar més tard al juny. En aquest sentit, el ministre ha remarcat que els comerciants han destacat que l'agost sol ser un molt bon mes per a les compres i per això s'ha inclòs tot el mes. Pel que fa a les rebaixes privades, seran del 16 al 22 de juny.

Pel que fa a l'hivern, les rebaixes començaran el 22 de desembre i aniran fins al 28 de febrer. En aquest sentit, i davant les demandes d'algunes associacions de comerciants perquè les rebaixes comencessin després del Nadal, Camp ha remarcat que "l'opinió està dividida al sector" i que s'ha decidit començar abans perquè és un període en què es donen moltes vendes. Les privades aniran del 15 al 21 de desembre.

Quant a aquestes ofertes especials per als clients que es fan en les rebaixes privades, el ministre les ha defensat ja que al client fidel se li dona "un plus" i ha recordat que per a molts comerços el client del país té un pes molt important.

Per últim, el titular de Truisme ha comentat que un altre dels canvis és que els comerços dedicats a la venda d’articles i material esportiu només podran realitzar la venda en rebaixes per la temporada d’hivern 2017-2018, entre el 2 de febrer i el 8 d’abril del 2018.

Comentarios de Facebook