Compartir

Després de la seva polèmica actuació en Eurovisió , que el va deixar en última posició amb cinc punts, Manel Navarro ha concedit diverses entrevistes al llarg de la setmana. Aquest dimarts, el català va acudir al programa de Andreu Buenafuente de la cadena # 0 de Movistar, 'Late Motiv' , on va explicar com està vivint la seva tornada a Espanya.

"Jo estic bé. va ser un moment marfull, porto uns dies complicats, però intento prendre-m'ho amb humor . Tampoc crec que sigui per enfonsar-se. Hi ha que aixecar el cap i seguir endavant ", ha confessat el cantant de 'Do it for your lover'.

el jove de 21 anys confessa que tot just acabar la actuació va saber que alguna cosa no havia sortit bé, però no tenia clar el què. Només li va fer falta entrar a les xarxes socials per comprovar la qual s'havia embolicat: "Quan vaig baixar de l'escenari sabia que alguna cosa no havia anat bé, però no coneixia el grau de gall que havia estat . de veritat, que és la primera vegada que em surt un gall i més en aquesta cançó. em vaig ficar al Twitter i vaig veure que això ja cremava. i vaig dir: 'Vaig a posar un tuit llevant-li ferro una miqueta ".

Malgrat totes les crítiques, Navarro assegura que no hi ha ningú més decebut que ell . "Fa ràbia perquè galls cometen fins als més grans " , ha comentat.

Després d'una entrevista amb el presentador, el cantant català va haver d'enfrontar-se a < strong> Rodolfo Chikilicuatre , el personatge inventat per Buenafuente que va representar a Espanya en 2008. Chikilicuatre també li va donar un regal inesperat a Navarro. En obrir-lo, el jove es va trobar un gall de veritat .