Quantcast

Demana que li portin una pizza després que el seu tren es quedés parat a les vies

Un tren que cobria la ruta entre Boston i Washington es va quedar parat a la meitat del trajecte per raons que encara es desconeixen. Com que els passatgers desconeixien el temps que romandrien allà, un dels viatgers va decidir demanar una pizza a 'domicili'.

Segons publica 'The Washington Post', el passatger va trucar a la pizzeria i va preguntar si podien portar la seva pizza a un lloc molt especial: un vagó de tren. El repartidor ho va acceptar sense problema.

L'home va donar l'adreça més propera i allà que va anar el repartidor. Va haver d'aparcar en un carrer a prop de les vies i, després de travessar una filera de cases i un rierol, va arribar al seu destí, tal com es pot comprovar al vídeo pujat a Twitter. “Atrapat en un tren d'Amtrak, tinc gana, problema solucionat”, deia el tuit.

La portaveu d'Amtramk, Chelsea Kopta, va advertir sobre el perill a què es va exposar el repartidor en acudir-hi. “Els retards poden ser frustrants, però és extremadament perillós apropar-se a un tren a les vies. Estem contents que ningú sortís ferit i esperem que no torni a passar en el futur”.

Comentarios de Facebook