Compartir

El ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, l'ambaixada francesa i la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco han organitzat, per al proper dia 22 de maig, la projecció de la pel·lícula 'L'Odyssée', amb motiu de la celebració del Dia mundial de la biodiversitat. La projecció tindrà lloc als cinemes illa Carlemany i serà oberta al públic.

'L'Odyssée' és un film dirigit per Jérôme Salle que mostra la vida del comandant Cousteau i els inicis del seu interès pel món marí. La pel·lícula es va estrenar el 12 d'octubre del 2016 i narra la vida de Jacques-Yves Cousteau, que vivint amb la seva dona i els seus dos fills en una bonica mansió al costat de la mar Mediterrània, volia buscar aventures. Gràcies al seu invent, un escafandre autònom que permet respirar sota l'aigua, descobreix un nou món, i per això està disposat a sacrificar-ho tot.

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i l'ambaixadora francesa, Jocelyne Caballero, faran la presentació de l'acte, i després de la projecció tindrà lloc un debat amb el professor de la Universitat de Perpinyà, expert en oceanografia, Philippe Kerhervé. Durant el mateix dilluns, l'expert també oferirà diverses conferències en centres escolars del país relacionades amb la biodiversitat i concretament en l'oceanografia.