Compartir

En cada edició de 'Supervivientes' hi ha qui es converteix en protagonista indiscutible i qui passa sense pena ni glòria pel reality, fent que la seva presència passi completament desapercebuda. No és el cas de Juan Miguel , ex perruquer i exmarit de Karina.

El concursant ha descobert que li encanta banyar-se al mar "com Déu el va portar al món " , encara que despullar-se en ple mar no ha estat necessari perquè els seus companys s'adonin de les seves grans atributs.

Alba Carrillo, Leticia Sabater i Laura Matamoros han estat els que més s'han sorprès amb el impressionant mida dels seus testicles.

"Quan em estaves tirant les cartes del tarot no em podia concentrar perquè es em van els ulls als ous ", li confessava l'ex de Feliciano López.

En aquesta mateixa línia, Laura Matamoros confessava que tant ella com els seus companys creuen que té les cames neguitejades < em> "per la seva banyador i per la grandària dels seus ous".

"Amb raó buscava en el bagul dels records" , deia Leticia Sabater en referència a la cançó de Karina. "Estic impressionada, ¿tot això és teu o portes un mitjó dins?" , li preguntava la cantant de 'La Salchipapas'. "Què faig si els tinc grossos, no puc fer res", responia ell, qui assegurava que els té així des bebè.