Compartir

Un any més, el departament de Participació Ciutadana del comú d'Andorra la Vella coordina de la Setmana de la diversitat cultural, impulsada i organitzada per les entitats apuntades al registre. La jornada arriba enguany a la seva 7a edició i es celebrarà des d'aquest dilluns fins al proper dissabte 20 de maig.

La nova edició centra la celebració en l'aspecte gastronòmic i realitzarà durant tot el dissabte un tast de plats i begudes de països d'arreu del món en què també es podran provar productes andorrans. A més, s'instal·larà un 'food truck' perquè els visitants puguin tastar amb comoditat els plats, que aniran des dels 50 cèntims als 5 euros.

Tot i això, l'aspecte folklòric també serà present durant la 7a edició amb balls portuguesos, un concert de la diversitat a càrrec de l'Orfeó Andorrà i el Cor Internacional o la celebració d'un nou torneig de futbol que potencia la integració. El pressupost és de 3.500 euros, un cost “baix”, segons la directora de Cultura, Joventut i Participació Ciutadana Patty Bafino, “gràcies a la gran implicació i participació de les entitats”.