Compartir

La signatura de convenis amb universitats europees, asiàtiques i americanes és un dels principals objectius que té la Universitat d'Andorra per potenciar la mobilitat dels estudiants. D'aquesta manera, segons ha explicat el rector, Miquel Nicolau, l'ens vol que els curs vinent sigui l'any de la mobilitat.

Per potenciar l'arribada d'estudiants internacionals, Nicolau també ha comunicat que des de la direcció de la univseritat s'estan buscant pisos o espais nous per poder oferir allotjament als estudiants. A més, l'UdA ha tornat a superar el seu rècord de preinscripcions que es va assolir l'any passat, un 10% més.

Finalment, com a novetat de cara al curs vinent, el rector ha confirmat novament que la universitat ja podrà començar a oferir tres noves titulacions: el postgrau de turisme de muntanya, el bàtxelor de pilot comercial i el màster en dret andorrà. Tot plegat s'ha comunicat al llarg de la celebració de la XIII Diada universitària, que té com a objectiu explicar als estudiants de batxillerat dels tres sistemes educatius presents al país les ofertes educatives de la universitat.