Compartir

La Fundació Crèdit Andorrà ofereix un nou taller sobre alimentació a la seva programació d'activitats per a la gent gran, segons informa l'entitat. Sota el títol 'Què són els superaliments'', els assistents aprendran sobre aquells aliments que tenen una alta concentració de nutrients i que es mengen de forma habitual, i els tastaran. El taller, emmarcat dins del programa 'Envelliment Saludable', pretén donar a conèixer quins d'aquests aliments es troben dins la dieta mediterrània i quines són les quantitats adients a consumir.
   
Aquesta activitat es durà a terme el 16 de maig, de les 10 a les 12 hores, a L'espai. Les persones interessades han de fer la seva inscripció abans del 15 de maig a través del telèfon +376 86 80 25 o bé de manera presencial a la seu de L'espai (carrer Josep Viladomat, 17, 1r pis, d'Escaldes-Engordany).

La Fundació Crèdit Andorrà organitza aquestes activitats amb l'objectiu de posar a disposició de la gent gran eines que els permetin assolir un major benestar. La finalitat última és que no quedin aïllades de la realitat social que els envolta i puguin gaudir dels beneficis de les noves tecnologies, així com dels nous coneixements que van sorgint en àmbits com la salut, l'economia, la història i la cultura, entre d'altres. Tots els cursos i tallers estan especialment pensats per donar resposta a les inquietuds de les persones més grans de 60 anys.