Compartir

Alba Carrillo no està passant pel seu millor moment. La model va viatjar fins a Hondures amb la seva mare per viure l'aventura de 'Supervivientes' , però sembla que les coses no estan sortint com ella esperava.

la seva progenitora, Lucía Parent , ha estat l'última expulsada del reality . Això, al costat d'una bronca amb Laura Matamoros, va provocar una baixada en la model, qui rep tractament psiquiàtric des del primer dia.

Des del programa li van donar l'opció de passar uns dies en un hotel, encara que amb les mateixes condicions higièniques i alimentàries que els seus companys, per prendre una decisió definitiva sobre la seva estada en el concurs.

Finalment, Carrillo va apostar per la seva continuïtat , una cosa molt aplaudit pels seguidors del reality , que veuen a l'exdona de Feliciano López com la gran protagonista del concurs pels seus enfrontaments amb els seus companys i les seves sortides de to.

Malgrat tot l'enrenou causat i l'expectació provocada entorn de la seva decisió, hi ha qui tenia molt clar que la model no anava a abandonar.

Segons publica Lectures , Alba no deixarà 'Supervivientes' pel contracte que firmócon la productora de l'espai. Per aquest acord, Carrillo hauria de pagar més de 100.000 euros de penalització en el cas d'abandonar sense causa justificada abans de ser expulsada, o de proclamar-se guanyadora.

La mare del fill de Fonsi Nieto guanya a la setmana 26.000 euros , pel que la seva sortida suposaria contraure un important deute amb 'Supervivientes' . Es tracta d'un dels caixets més alts d'aquest any, al costat del de Bigoti Arrocet i Gloria Camila.