Compartir

The Rolling Stones han anunciat avui la seva nova gira de tardor , en la qual actuaran en estadis de tota Europa durant els mesos de setembre i octubre. 'STONES – NO FILTER' és el nom que dóna títol a aquesta gira en la qual veurem a Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts i Ronnie Wood de tornada a la carretera, actuant per a audiències massives. < / p>

"Estic molt emocionat de tornar de gira a Europa aquesta tardor, repetint de nou algun escenari i actuant per primera vegada en altres" , diu Jagger en parlar de la gira per tot Europa . En aquesta ocasió, el tour tan sols tindrà una parada en territori nacional . Serà el proper 27 de setembre de 2017 a l'Estadi Olímpic de Barcelona.

Les entrades per a aquest concert es podran adquirir únicament en línia a partir de les 10: 00h del Dimarts 16 de maig a doctormusic.com i ticketmaster.es . El tiquet serà nominal i cada comprador podrà fer-se amb un màxim 8 entrades que han de figurar a nom un dels assistents al concert. El preu de les mateixes oscil·larà entre els 86 i els 290 euros més despeses de distribució.

Aquesta gira servirà com a continuació de la gira Sud-americana que va tenir lloc l'any passat i que va culminar en l'històric concert a La Havana, Cuba.

com és habitual, en les seves gires europees, els Rolling Stones oferiran als seus fans un repertori ple de clàssics com ' Gimme Shelter ', ' Paint It Black ', ' Jumpin 'Jack Flash' , 'Tumbling Diu' o 'Brown Sugar' però a més, cada nit inclouran un parell de temes sorpresa escollits a l'atzar d'entre el seu repertori.

per als concerts de STONES – NO FILTER, que estaran produïts per concerts West i Doctor Music, el grup revelarà un nou disseny de producció i una escenografia espectacular.