Compartir

Un home de 38 anys va entrar conduint al garatge de la Policia Municipal de Pamplona, creient que era un pàrquing públic. Els fets van passar la matinada de dissabte, segons informa Navarra.com

El pamplonès, que anava acompanyat d'una noia, conduïa borratxo i sense carnet de conduir. Pensant que el garatge de la policia era un pàrquing públic, va entrar decidit a aparcar el seu vehicle, com bé mostra el vídeo que ha fet públic la Policia Municipal de Navarra.

Allà es va trobar amb els agents que controlen la seguretat del pàrquing. La dona que l'acompanyava va sortir immediatament. L'home va romandre a l'interior del vehicle. En comprovar que conduïa sota els efectes de l'alcohol, els agents li van demanar que realitzés la prova de etilometria, a la qual cosa es va negar una i altra vegada.

El pamplonès ha estat denunciat per tres delictes: conduir sota la influència de begudes alcohòliques, negar-se a fer la prova d'etilometria i per la pèrdua de vigència del permís de conduir, que suposadament se li havia retirat per una sentència judicial.