Compartir

El proper dia 11 de maig se celebrarà la novena edició de la Diada Esportiva de la Gent Gran, organitzada pel ministeri d'Afers Socials, Justícia i Interior. Aquesta activitat està adreçada a tota la població de més de 65 anys, tant del Principat com de la Seu d'Urgell, i el seu objectiu és promoure l'activitat física, l'esperit esportiu i la convivència. Per aquesta novena edició s'espera la participació de 250 persones.

Enguany, com a novetat, s'ha volgut vincular aquesta activitat amb el Dia de l'Esport per a Tothom, organitzat pel departament d'Esports del Govern, el pròxim 21 de maig. Per aquest motiu, en el moment de formalitzar la inscripció a la 9a Diada Esportiva de la Gent Gran, els interessats que ho han volgut també s'han apuntat a la cursa popular del 21 de maig.

Per a la preparació d'aquesta diada esportiva, s'ha comptat amb la implicació de tots els comuns, el departament d'Esports del Govern, l'ajuntament de la Seu d'Urgell, i la Federació de Gent Gran d'Andorra.

La 9a edició de la Diada Esportiva de la Gent Gran se celebrarà al Centre de Tecnificació d'Ordino. L'acte inaugural tindrà lloc a les 9.30 hores, i les activitats que es duran a terme són diverses, com el ioga, un circuit de multiactivitats, i una caminada pels voltants d'aquest centre.

Després de les activitats tindrà lloc un dinar a l'hotel Coma d'Ordino amb tots els participants i acompanyants. A la tarda, a les 15.30 hores, s'oferirà una classe de salsa i zumba per finalitzar la diada.